donderdag 3 januari 2013

Tieners geven ouders slaapmiddel om internet

Twee tienermeisjes van 15 en 16 jaar in het stadje Rocklin in de staat Californië zijn gearresteerd, omdat ze de nietsvermoedende ouders van een van hen slaapmiddel hadden gegeven om langer op internet te kunnen surfen. Volgens de politie vond het meisje dat haar ouders te strikt waren. Ze mocht namelijk niet na 10 uur 's avonds op internet. Ze stopte daarom het slaapmiddel van een vriendin, die de medicijnen op recept had gekregen, in de milkshakes van haar ouders.
Die dronken ongeveer een kwart op, omdat ze de smaak zo raar vonden. Ze hadden echter genoeg gedronken om in slaap te vallen. Ze werden pas 's ochtends weer wakker en vermoedden dat ze waren gedrogeerd.
Een paar reacties op NU.NL:

2 uur 17 minuten geleden door De Tempelier
Je kinderen aangeven bij de politie om zoiets? Gewoon ouderwets billekoek geven zou beter zijn lijkt me!
 
2 uur 9 minuten geleden door stoffeerderfred_Enschede
ik zou me kapot schamen als ouder zijnde, en als het mijn kids waren,..... dan waren we het stadium van de manende vinger " AL LANG " voorbij,....
ik gok dat ze een paar dagen last zouden hebben om te gaan zitten
 
1 uur 9 minuten geleden door Ieder zijn eigen meining a.u.b
Die kinderen vsn tegenwoordig worden steeds brutaler en vertonen ongeoorloofd gedrag, dit komt wereld wijd in alle bevolkingslagen voor!! Juist omdat "iedereen" het beter weet vinden ouders hun weg niet. Hard optreden en 'n flinke pak op de bips kan niet meer, voor je het weet zegt je kind het tegen z'n juf!
 
56 minuten geleden door Truus Jansen
Tieners geven ouders slaapmiddel. => Ouders geven tieners een flink pak billenkoek.
Ik snap niet waarom hier de politie bij moet komen.

 
Waarom is het pak billenkoek voor stoute meisjes eigenlijk uit de mode geraakt???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten